dimarts, 27 de març del 2012

Estada al MACBA


Els dies que vam passar al MACBA van ser una molt bona experiencia. Les dos coincidim en que va ser una experiencia molt bona, tot i que vam tenir moments de molts estres o atacas de voler deixar-ho tot, però lo important es que finalment ens hi vam sortir i ens va quedar un bon projecte, del que estem orgullosas.

Mentre vem estar-hi ens van anar fent fotos per veure el treball que anavam fent, i aqui en tenim algunas...

  Aquest va ser el primer dia que vam arribar al MACBA, Dilluns. Com es pot veure vam començar a colocar les fotos de maera desequilibrada i sense ordre, simplement per veure com quedava i se'ns va ocorrer la idea de fer com fletxes, i paraules dels mateixos color que les fletxes per simbolitzar cada sentiment..
 Aquí estavam colocant el mural que haviem fet, aquest ja era Dimarts, i vam decidir fer servir els dos murals i els estavam igualant.
 Un cop els vam tenir igualats els vam penjar i enganxar, aquest n'era el resultat.
 vam decidir desfernos de la primera idea de colocacció i vam recolocar les fotos. Tot i aixì no ens van acabar de convenser i ens va tornar el bloquetg...
 Diuan que a la tercera va la vençuda.. pues serà veritat! Despres del gran estrés anterior i el gran bloquetg s'ens va aparèixer la llum, gracies a les Annes i l'Aina que ens van ajudar, al Manel tambè li va agradar més aquesta colocació així que ens vam posar mans a la obra.
 Només podiem colocar dos fotos perquè al posar tres la cosa no cuadrava, aquí estavam comprarant quina quedava millor. Finalment vam fer cas de la Ginesta que en aquell moment m'estava dient que la que tenia a la má era la que més resaltava i menys cuadrava en el treball.
 Seguiam discutint quina foto posar.. jajaja finalment vam posar la que deia la Ginesta i vam descartar la que m'estava mirant al mirall amb aigua mentre em desmaquillava.
 Un cop o vam tenir organitzat ho vam veure molt buit. Llavors se'ns va ocorrer de posar una de les frases que ens agradavan i teniam escrites.. i ens vam posar a escriure-la. La gini la escrivia amb llapis i jo ho repasava amb taquer. El que es un bon equip..!
I desprès de mols esforços.. aquest n'es el resultat! Ens a costat però a valgut molt la pena, i n'estem molt orgulloses del nostre projecte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada